SABANCI VAKFI 2018 ÇAĞRISI YAYINLANDI

 

SABANCI VAKFI 2018 HİBE ÇAĞRISI YAYINLANDI.

Projeler hakkında daha fazla bilgi almak için www.sabancivakfi.org web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

 Başvuru Sahiplerinin Uygunluğu

Yalnızca T.C. Yasalarına göre kurulmuş ve Türkiye’de yerleşik:

• Dernekler

• Vakıflar

• Kooperatifler

• Üniversiteler

Hibe Programı’na başvurabilirler.

Hibe Programı kapsamında yalnızca ortaklıkları bulunan projelere destek verilecektir.

Sabancı Vakfı 2018 Hibe Programı kapsamında, uygun görülen projelerin tümüne verilecek hibenin toplam tutarı en fazla 1.000.000 TL’dir. İstenen nitelikte başvuru olmaması durumunda Sabancı Vakfı, kalan fonların kullanılmaması hakkını saklı tutar.

Proje başına verilecek hibeler aşağıda belirtilen en az ve en fazla tutarlar arasında olacaktır:

• En az : 50.000 TL

• En fazla : 200.000 TL

Bir proje en fazla 12 ay olmalı, projenin temel faaliyetleri Türkiye sınırları içerisinde gerçekleştirilmelidir. Tüm projeler en erken 16 Temmuz 2018’de başlayacak, en geç 12 Temmuz 2019 itibarıyla bitecek şekilde planlanmalıdır.Hedef Kitle
Ayrımcılığa maruz kalan kadın, genç ve engellileri hedef alan projelere destek verilecektir. Başvuran kurumların hedeflenen kitleyi yakından tanımaları ve bu kitleyle geçmişte ilişkilenmiş olmaları önemlidir. Hedeflenen kitleyle bir iletişimin bulunmadığı durumlarda ise bu kitleyle nasıl iletişim kurulacağına dair izlenecek yolun proje başvurusunda detaylandırılması gerekmektedir.

Başvuru Yöntemi
Başvurular, www.sabancivakfi.org adresinden online olarak yapılmaktadır. Başvurunuzun tamamlanmış sayılması için başvuru formunun doldurulmuş ve Kurumun En Üst Düzey Yetkili Organının “Proje Başvuru Kararı” belgesinin sisteme yüklenmiş olması gerekmektedir.

İçerik Galerisi