PCM Eğitimleri kurumlarımızın talebi doğrultusunda devam ediyor.

İlimizde proje kültürünü yaygınlaştırmak, tüm hibe kaynaklarından faydalanmak ve ilimizin Sosyo-ekonomik gelişmişlik düzeyini artırmak adına PCM Eğitimleri kurumlarımızın talebi doğrultusunda devam ediyor. Bu kapsamda, Erzincan Aile Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Personeline yönelik olarak katılımcılara; Uygulamalı PCM (Proje Yönetimi Döngüsü) Eğitimi, Proje Yazma Eğitimi, bir projenin nasıl planlanacağı, yönetileceği, kontrol edileceği, projenin nasıl sonlandırılacağı anlatılarak, proje sürecinde yönetilmesi gereken tüm aşamalar proje yazılımı uygulamalı olarak verildi. Uygulamalı Proje Yönetimi Eğitiminde yer alan uygulama örnekleri ile katılımcıların farklı uygulama problemleri ile karşılaşmaları durumunda, ne tür yöntemler kullanarak nasıl başarılı olacakları (maliyet süre ve kalite hedeflerine nasıl ulaşacakları) anlatıldı.

Eğitimlerle; Katılımcılara proje hazırlık aşamaları ve proje hazırlama teknikleri anlatılarak farklı fon kuruluşlarının projelerine başvuru yapma imkânı sağlayacak temel bilgiler sağlanarak, Ulusal(Kalkınma Ajansları Hibe Kaynakları, DAP Hibe Kaynakları, Bakanlıklar Tarafından Sağlanan Hibe Kaynakları, Vakıflar Tarafından Sağlanan Hibe Kaynakları, vb) ve Uluslar Arası ve AB Hibe Kaynakları Hakkında Bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirildi.

Erzincan Valiliği Avrupa Birliği Ve Dış İlişkiler Bürosu tarafından düzenlenen üç günlük eğitim sonrasında katılımcılara sertifikaları verildi. Katılımcılara kurumlarının kapasitelerini artırma, ilimizin ekonomisine ve sosyal sorunlarına çözüm üretme konularında hazırlayacakları projelerde başarılar diliyoruz.

 

İçerik Galerisi