GENÇLİK PROJELERİ DESTEK PROGRAMI

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençlerimiz için daha iyi hayat şartları ve yeni fırsatlar sağlamak, gençlerimizin kişisel ve sosyal gelişimlerini desteklemek, hayaller gerçekleştirebilmelerine imkân sağlamak, sosyal hayatın her alanına etkin katılımlarını artırmak amaçları doğrultusunda yürütülen Gençlik Projeleri Destek Programı çerçevesinde proje teklif çağrısına (2019 – I Özel Çağrı) çıkılmıştır.

Programa, Üniversitelerde Gençlik Toplulukları, İlkokul, Ortaokul, Bilim ve Sanat Merkezi, Liselerde Gençlik Grupları proje teklifinde bulunabilecektir.

2019-I Özel Çağrısı kapsamında gençlerimizin “Gönüllülük”, “Kültür ve Sanat”, “Fiziksel Aktivite, Egzersiz ve Spor”, “Yenilikçi Fikirler”, “Çevre Bilinci” ve “Hayvanların Korunması” başlıklarındaki projelerine destek verilecektir.

Program kapsamında desteklenmesi uygun görülen projelere;

  • Gençlik Grupları için 5.000-20.000 TL,
  • Gençlik Toplulukları için ise 5.000 – 25.000 TL

arasında destek verilecektir.

Bürokratik süreçlerin hızlandırılması, gereksiz evrak kullanımının azaltılması için proje başvuruları Proje Başvuru ve Değerlendirme Sistemi (https://gpdp.gsb.gov.tr/) üzerinden elektronik ortamda gerçekleştirilecektir. 

Proje başvuruları 9 Ekim 2019 tarihinde başlayacak ve başvurular 30 Ekim 2019 saat 00:01’a kadar alınacaktır.

 

İçerik Galerisi